Ezt a kérdést ma már sokan felteszik egy weboldal kialakításakor. Az internet hőskorában sokkal kevesebb és rosszabb felbontású képeket használtak az oldalak megtervezésekor, létrehozásakor.

Ma a villámgyors internet korában egyre több és több képet töltünk fel oldalainkra. Ez ma már természetes, de a képek optimalizálása ma is kulcsfontosságú. Egy honlap betöltési sebessége nem csak a felhasználói élmény szempontjából fontos, hanem a Google is figyelembe veszi a keresési megjelenések során. Nem optimalizált, nagy méretű képekkel teletűzdelt oldalt a keresők hátrébb sorolnak, így potenciális vevőket és ügyfeleket veszíthetünk.

Erre kínálnak gyógyírt a különféle ingyenes és fizetős online és offline optimalizálók. Egyik közülük a piacvezető WP Rocket cache bővítményt is fejlesztő SAS WP MEDIA által létrehozott Imagify alkalmazás. Mondhatni ez a szolgáltatás is a legjobb a maga területén.

Szerencsére ügyfeleimnek (meglévő ügyfeleimnek is!) semmi dolguk, hiszen az összes karbantartási csomagom tartalmazza ezt a bővítményt. Így egy kompromisszummentes, gyors, egyszerűen kezelhető és a keresők által is szeretett weblapot tudhat magáénak.

Az Imagify főbb funkciói:

JPG, PNG és GIF fájlok optimalizálása

Imagify fomrátumok

Képek átméretezése automatikusan feltöltéskor

Kép átméretezés automatikusan

Egyszerű használat Photoshop nélkül

Photoshop nélküli optimalizálás

Karbantartásra előfizető ügyfeleim a szolgáltatást extra költségek nélkül megkapják!

Imagify logó